Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egyedi tervezésű és megjelenésű kétgenerációs családi ház, szinteltolásos, mediterrán hangulatú belső. A fa és a bontott tégla különleges hangulatú ötvözete.

Saját részre épült, ezt például az 52 cm vastag, az északi oldalon a bontott tégla burkolat vastagsága miatt 62 cm vastag fal is mutatja, mely a hőszigetelő képességre igen jótékony hatással van. A házat riasztórendszer védi az illetéktelenektől, mely a őrző-védő szolgálatra bekötött.

Mindenhol padlófűtés van, ahol szükséges radiátor fűtéssel kiegészítve. Az étkezőkonyhában egy körbejárható, párkányokkal körbevett kandalló található, mely a fűtést az őszi-tavaszi időszakban egyedül is képes kiszolgálni.

 A bejáratnál három oldalról zárt loggia található.

A közlekedő nagy belmagasságú, kényelmes, egyedi belsőséges kialakítású. A közlekedőből minden rész megközelíthető. A földszinten helyezkedik el a konyha és az étkező-pihenő szoba, ahol a kandalló is található. A konyhában borovi fenyőfából készült konyhabútor és beépített konyhagépek teszik könnyebbé a ház asszonyának dolgát. Innen nyílik a speiz is. 

A hátsó teraszra az étkezőből és a közlekedőből is kijuthatunk, amely kertkapcsolatos. A fedett teraszrész ugyanúgy loggia szerű mint elől, szélmentes, ezért borúsabb időben is kellemes tartózkodást nyújt. A nyitott terasz részen egy bontott tégla kerti sütő található mely a kerti partik nélkülözhetetlen része.

A közlekedőből jobbra indulva egy lépcső visz fel a nappaliba, amely a meghitt beszélgetések és a multimédiás szórakozások színhelye lehet.

A közlekedőből balra indulva az alsó szinten találjuk a dólgozószobákat, a mosókonyhát és egy fürdőszobát, félemeleten pedig a három hálószobát és a fenti fürdőszobát, melyben egy gyönyörű fürdődézsa kapott helyet.

A házból a közlekedőn keresztül a garázs is megközelíthető, és a bevásárlás csomagjai könnyen a konyhába vihetők fel.

 

A mappában található képek előnézete Belső képek